Grafikák — BDPST Ékszer Manufaktúra

2020 óta kapok rendszeres megbízásokat a BDPST Charms márkát megteremtő Bdpst Ékszer Manufaktúrától. Terveztem már plakátokat, ajándékutalványt, katalógust, és BDPST Charms és egyedi medálokat is.

Katalógus, ajándékutalvány, árlista

A katalógust eredetileg a 2021-es WAMP design hétre terveztem Krisztiéknek. A medálok egyszerű elrendezése helyett, budapesti városképeket rajzoltam ezek köré. A képek így önmagukban is szép díszítő elemeivé válhattak az új, Bank utcában megnyitott üzletüknek.

A medálokat ábrázoló grafikák és az BDPST Charms arculatához tartozó apró kis pöttyök arany színű festékkel lettek nyomtatva, amely eleganciát kölcsönöz az ékszerekhez tartozó grafikai anyagoknak.

A katalógus borítóján szereplő térképhez hasonló minta és az arany színű nyomtatás jelenik meg a BDPST Charms ajándékutalványain és árlistáján.

Plakátok

A BDPST Charms nem csak budapesti kollekcióval rendelkezik, hanem pécsi és a Balaton környékén is megjelenő látványosságokat is megjelenít a medáljain. Az egyik számukra készített plakát a balatoni kollekció beharangozását szolgálta. Egy másik alkalommal a karácsonyi kirakatba rendeltek tőlem posztert, egyszerű és elegáns designt várva el.