Jai Shri Ganesh - póló design, 2017

A poló design a hindu istenséget, Ganésát, “az akadályok elhárítóját” ábrázolja főbb attribútumaival: fejszével, kötéllel, praszádával és az egérrel.

Beware of the Heart - Póló Design, 2021

A poló grafika elnevezése és a rajta szereplő szöveg a magyar Harapós kutya, vagy Vigyázz a kutya harap feliratok angol megfelelője.

Csomagolás — BDPST Ékszer Manufaktúra

2023 végén kaptam felkérést, hogy egy költséghatékony csomagolást tervezzek a BDPST Charms ékszereihez. A megbízás a kártyák formájának megtervezésétől a grafikai tervezésen át, a nyomdával történő kommunikációig terjedt.

Fight of 2020 - Póló Design

A Fight of 2020 egy képregény formátumú poló grafika, amelyet saját indíttatásból készítettem a Covid-19 karantén alatt.

Grafikák — BDPST Ékszer Manufaktúra

2020 óta kapok rendszeres megbízásokat a BDPST Charms márkát megteremtő Bdpst Ékszer Manufaktúrától. Terveztem már plakátokat, ajándékutalványt, katalógust, és BDPST Charms és egyedi medálokat is.

Matrica design, 2020

A matricák a HKR (Harmónia Kutyapanzió és Kutyás Rendezvények) Alapítványnak készültek.

Peti Szimbólumai - póló design, 2020

A Peti belső életének fontos szimbólumait ábrázoló grafika négy, számára fontos jelképből áll. Ezek a következők: egy csalánozó korallállatka, a “Kosárrá vált nő”, egy klein-üvegcse, és a Dunát jelképező víz, folyó motívum.

Where is the Buddha? — Póló Design, 2019

A Where is the Buddha? póló designt egy Indonéziából származó szuvenír ihlette meg, ami az Itt a piros, hol a piros? játékra emlékeztetett.

You Are not the Monkey - matrica és póló design, 2018

Ez a sorozat több mint 60 darab, különböző tevékenységeket folytató majmot ábrázol. A tevékenységek az azonosulás számtalan lehetőségét mutatják be az örömteleiktől az elkeseredettebbekig.

You Are not the Monkey — logó, 2018

A logó a több mint 60 darabos You Are not the Monkey design sorozahoz készült.